Scoort FLEMMING met “Automatisch” dé zomerhit van dit jaar?


Vandaag brengt FLEMMING zijn nieuwe single ‘Automatisch’ uit. Het is de zomerse opvolger van zijn twee hits ‘Amsterdam’ en ‘Zij Wil Mij’. Zijn nieuwe single is wederom een vrolijk en vooral dansbaar nummer met een funky ondertoon, waarbij stilstaan niet bestaat.

“Het schrijven van Automatisch was echt een feestje. Er hing zo’n positieve sfeer, alles mag weer en alles kan weer; festivals, feestjes, het terras op en daarna lekker doorzakken in de kroeg. Ik merkte dat ik echt behoefte had aan een nieuw liedje die dat euforische gevoel uitdraagt. Dit nummer is bedoeld als één bom positiviteit. In de clip danst iedereen inclusief ikzelf, terwijl ik eigenlijk helemaal niet kan dansen. Wat de clipvoor mij extra leuk maakt is dat we ook groot danstalent Bas Smit hebben weten te strikken voor een leuke rol in de clip! Hoe hij het heeft gedaan? Dat mogen jullie beoordelen”, aldus FLEMMING.

FLEMMING zijn carrière ging de afgelopen maanden in een sneltreinvaart. In zijn eigen woorden een “Max verstappen start”. Zijn eerste Nederlandstalige release was het nummer ‘Amsterdam’, wat direct een hit werd. De opvolger ‘Zij Wil Mij’ ging minstens zo hard. Op Paaspop, het eerste festival van het seizoen, stondFLEMMING voor duizenden mensen op de mainstage. De zanger staat momenteel voor het eerst op de populaire concertreeks ‘Vrienden Van Amstel’.‘Automatisch’ schreef Flemming wederom met Marcus Adema (MARF), Sander de Bie en Arno Krabm

Terug