Skip to main content

FLEMMING lanceert nieuwe single ‘Hypnose’ en kondigt grootste show tot nu toe aan in AFAS LIVE.

 

Op de dag dat FLEMMING zijn nieuwe single ‘Hypnose’ lanceert kondigt de zanger tevens zijn grootste show tot nu toe aan. De zanger, in korte tijd goed voor bijna 200 miljoen streams, treed op zaterdag 18 november 2023 voor het eerst op in de prestigieuze AFAS LIVE.

Na slechts anderhalf jaar actief te zijn geweest in de muziekindustrie, heeft FLEMMING al veel bereikt. Talloze hits als ‘Amsterdam’, ‘Automatisch’ en ‘Paracetamollen’ zorgden voor twee uitverkochte club tours en brachten hem op podia van onder meer De Vrienden van Amstel LIVE, Paaspop, Concert at SEA en binnenkort de Zwarte Cross. De show in AFAS LIVE is dan ook een bekroning op de afgelopen periode, een nieuwe mijlpaal in z’n carrière.

Flemming vertelt trots: “Eindelijk is het moment daar dat ik mijn allergrootste show tot nu toe mag doen in een van de mooiste zalen van Nederland. Iets waar je natuurlijk van kleins af aan van droomt. Zelf een podium ontwerpen, zelf een hele eigen show ontwikkelen. Mijn hoofd zit boordevol ideeën en ik kan niet wachten om ze dit straks te delen met mijn fans”. 

De reguliere kaartverkoop voor FLEMMING in AFAS LIVE  gaat op zaterdag 15 juli om 10:00 uur van start via de officiële website van FLEMMING: www.flemmingmusic.nl.

Hypnose

FLEMMING heeft zijn nieuwe single ‘Hypnose’ geschreven met Arno Krabman, Marcus Adema en Sander de Bie. Het nummer gaat over het gevoel van totale verliefdheid waarin je zo opgaat in een persoon dat het lijkt alsof diegene je hypnotiseert. Deze nieuwe single volgt op de eerdere hits van FLEMMING, die allemaal minstens de gouden status hebben bereikt. In totaal heeft FLEMMING bijna 200 miljoen streams behaald met al zijn nummers

Terug