Skip to main content

FLEMMING BRENGT KRACHTIGE SINGLE ‘VERLEDEN TIJD’ UIT

EN BLIJFT TEGELIJKERTIJD DE HITLIJSTEN BESTORMEN


FLEMMING, de Nederlandse zanger en songwriter, brengt vandaag zijn nieuwste single ‘Verleden Tijd’ uit. Het nummer vertelt het verhaal van een ex-liefde die hem in het verleden heeft gekwetst en nu weer terug wil. Flemming beseft echter dat het te laat is en dat wat zij hadden nu verleden tijd is. Het nummer is een krachtige song die de luisteraar direct meeneemt in het verhaal en blijft hangen in je hoofd, vooral het refrein.

Flemming heeft ‘Verleden Tijd’ geschreven in samenwerking met The Companions, Marcus Adema (MARF) en Sander de Bie. Het nummer past perfect bij zijn eerdere hits, zoals ‘Paracetamollen’, die nog steeds in de Top 10 van de Top 50 en de Nederlandse Top 40 staan. De populariteit van Flemming blijft groeien en zijn carrière blijft als een speer gaan. Hij heeft nog veel meer muziek op de plank liggen en zal komend festivalseizoen weer op de MainStage van vele festivals staan.

Flemming is een begenadigd artiest die de Nederlandse muziekwereld stormenderhand verovert. Hij heeft een unieke stijl en is een meester in het vertellen van verhalen door middel van zijn muziek. Flemming is niet alleen een zanger en songwriter, maar ook een performer die zijn publiek weet te boeien en te vermaken.

Met ‘Verleden Tijd’ bewijst Flemming opnieuw dat hij een artiest is om in de gaten te houden. Zijn nieuwste single is een perfecte mix van emotie en catchy beats die je niet onberoerd zullen laten.

Terug